PRÓBÁLJA KI TERMÉKEINKET
Tanácsadónk kapcsolatba
lép Önnel
ISMERJE MEG ÜZLETI
LEHETŐSÉGÜNKET
Tanácsadónk kapcsolatba
lép Önnel


Kiegyensúlyozott Shake mix - roppanós keksz ízű

Cookie Crunch container

A Formula1 egyetlen shake-ben biztosít kényelmet, tápanyagokat és nagyszerű ízt. Magas minőségű fehérje, rost, valamint vitaminok és ásványi anyagok tökéletes keverékének segítségével többé nem kell választanod az egészséges ételek és a kényelem között! A Formula 1 Shake-et gyorsan és egyszerűen elkészítheted! Vidd be a tested számára szükséges tápanyagokat, miközben elkötelezett maradsz étrended és szükségleteid mellett.

  • Vidd be a tested számára szükséges tápanyagokat, miközben elkötelezett maradsz étrended és szükségleteid mellett! Az új generációs Formula 1 Shake olyan összetevőkből készül, amelyek vegán forrásból származnak, gluténmentesek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket.
  • Magas fehérjetartalmával - mely hozzájárul az izomtömeg növeléséhez - a formula 1 Shake kulcsfontosságú mikro- és makrotápanyagokat, valamint hozzáadott gyógynövényeket és füveket tartalmaz.
  • Élvezd a Formula 1 Shake-et tápláló reggeliként, ebédként vagy vacsoraként, aktív életmódod és testsúlycsökkentéssel* kapcsolatos céljaid elérésének támogatására!
  • 25 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a D-vitamint is, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a C-vitamint, ami hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Kulcsfontosságú előnyök

  • Kalória-kontrollált
  • Magas fehérjetartalom adagonként, amely hozzájárul az izomtömeg növeléséhez.
  • 5 g rost adagonkén
  • Legalább 1/3-a a napi ajánlott beviteli értéknek 25 féle vitaminból és ásványi anyagból beleértve a krómot is, amely segít a normál vércukorszint fenntartásában.
  • Vegán alapanyagokból készült, gluténmentes és nem tartalmaz mesterséges színezéket**.

HASZNÁLAT

Élvezd a Formula 1 Shake-et minden nap egy tápláló ételként. Használat előtt rázd össze a dobozt, mert a tartalma összeállhat. Keverj el két kanál (26 g) port 250 ml hideg, zsírszegény (1,5% zsírtartalmú) tejjel vagy fogyaszd vegán módon és készítsd tejmentesen, 250 ml tápanyagokkal dúsított szójaitallal. Tejmentes egészséges ételre vágysz? Akkor próbáld ki a Formula 1 shake-et Fehérje italkeverékkel és vízzel! További receptekért és javaslatokért látogass el a myherbalifeshake.com oldalra!

 

Testsúly-kontrollhoz: A csökkentett energiatartalmú étrend napi két főétkezésének étkezéshelyettesítő élelmiszerrel való pótlása hozzájárul a fogyáshoz. Ezért helyettesítsen naponta két étkezést egy-egy ízletes Formula 1 Shake-kel, a harmadik étkezés során fogyasszon tápláló ételeket. A kiegyensúlyozott táplálkozás és a testsúly fenntartása érdekében: A csökkentett energiatartalmú étrend napi 1 főétkezésének étkezéshelyettesítő élelmiszerrel való pótlása hozzájárul az ideális súly megtartásához.

**Az F1 Pikáns Alma és F1 Roppanós Keksz tartalmazhatnak mesterséges aromaanyagokat.

#4464 - Formula 1 Pikáns alma
#4470 - Formula 1 Nyári bogyós varázs
#4463 - Formula 1 Epres csoda
#4467 - Formula 1 Roppanós keksz

 Rendelje meg egy Tanácsadótól hu-HU | 2019.08.17. 14:56:05 | NAMP2HLASPX01